Louis Vuitton, Louis Vuitton ve Yaratıcı Yönetmen Nicolas Ghesquiere’nin çeşitli sosyal medya kanallarına geçtiğinde, yeni çantalar

Posted On
Posted By wvkeu

içeren 2015 Reklam Kampanyası’nı açıklıyor, muhtemelen bu küçük bu küçük görüyorsunuz Little, ama şimdi, çaba toplamak ve incelemek için tasarımcı tarafından 3 Serisi olarak adlandırılan Louis Vuitton Güz 2015 reklam kampanyasının yeterince var.

Adından da anlaşılacağı gibi, bu fotoğraflar, Ghesquiere’nin Vuitton, Seri 1 ve Seri için önceki iki büyük kampanyasına benzer stil ve içerik olarak benzerdir. Kampanyanın fotoğrafları günlük olarak, kampanyanın fotoğrafları, üç süper fotoğrafçıdan ikisi tarafından çekildi. İlk iki kampanya, Juergen Teller ve Bruce Weber. (Annie Leibovitz üçüncüydü; bu yuvarlak oturmuş gibi görünüyor.)

Fotoğraflar, Jennifer Connelly ve Freja Beha Erichsen gibi markanın hayranlarına aşina olacak yüzlerin yanı sıra Ghesquiere’nin markanın yeni Muse’u seçtiği İsveçli aktris Alicia Vikander’ı içeriyor. Şu anda mevcut olan tüm resimler arasında markanın sonbahar 2015 pist şovundan çantalar; Aşağıdaki reklamları ve incelememizdeki şovdaki tüm çantaları kontrol edebilirsiniz.

leave a Comment