Phoebe Philo dünyanın neresinde?

Posted On
Posted By wvkeu

Kafamda bir kez daha oynayan şeylerin bir listesi var. Birçoğu o kadar saçma şeyler. Geceleri uyuyamadığımda veya bir görevi ertelediğimde çoğunluğu kafamın içine giriyor. Dünya neden yuvarlak? Neden her zaman bu kadar açım? O vintage çantayı almalı mıyım? Nabisco ne zaman gluten ücretsiz Oreo yapacak? Phoebe Philo dünyanın neresinde?

Philo, 2017’nin sonlarında Celine’den ayrıldığını ve yayınlarından ayrılan diğer tasarımcıların aksine, bir üst düzey marka idealinde bir yayın seçmek için hiçbir imtiyazları yoktu. Ayrılışı, birçok hayranı da kırılmış gibi, haklı olarak da kırdı. Philo, zamanımızın en önde gelen tasarımcılarından biridir ve hem Celine’de hem de Chloé’de geçirdiği süre boyunca aksesuar dünyası üzerinde derin bir etki bırakır.

Philo’nun yetenekleri ile kutsanmış, WWD’nin yetenekli tasarımcının mevcut projesinin gürlemelerini bildirene kadar radarın altında uçan hayranları düşünerek 2 yıl geçti. Kaynaklar, Philo’nun şu anda kendi koleksiyonu üzerinde çalıştığını belirtti, ancak bu işin kesin odağı ve zamanlaması esas olarak bilinmiyor, moda söylenti değirmeninin etrafında yüzen birkaç bilgi var.

WWD de aynı şekilde, koleksiyonun, temellere odaklanarak bir “eko açı” atıfta bulunarak sürdürülebilirliğe odaklandığını belirtti. Koleksiyonun aynı şekilde cüzdanları ve aksesuarları içerip içermeyeceği belirsiz olsa da, hepimiz hayal etmeye çalışabiliriz! Modanın geleceği bu kadar belirsiz olduğunda, moda dünyasının toplu olarak ihtiyaç duyduğu şeyin ileriye bakmak için bir gelecek olduğunu öne sürmek adil bir itiraz.

Ve deneyimli tasarımcı destekli ya da değil, mevcut pazarı göz korkutucu gibi görünse de, bir yayın Covid-19 tanıtımı Philo için uygun olabilir. Moda her zamanki gibi her zaman olduğu gibi her zaman, zamanlama, stilleri genellikle minimalizme ve temiz çizgilere odaklanan Philo için iyi bir şekilde sıralanabilir.

Philo’nun kendisi söylentiler hakkında yorum yapmasa da, bu hepimizin istediği yanıt için kamu itirazım ve şimdi ihtiyacım var!

leave a Comment