Yeni Fendi Sonbahar Çantaları

Posted On
Posted By wvkeu

Son olarak, ortalama bir kadın insana erişilemeyen iyi bir yıldan sonra, Fendi, sürprizimize göre, casus arayan kitleler için açık bir şekilde mevcut olan üç yeni casus çanta modeli yayınladı. Saks beşinci. Hiçbir şekilde başarılı bir görüş olmadan, Amerika’nın en çok aranan aylardır yer almış olabilecekleri nadiren konuşuyoruz. Aslında, yaklaşık 2 ay önce Bal Harbor Fendi mağazasına girdik, altın bir casus çantayı sorduk ve satış bayan geçen hafta Megs’i aradı. Tam sözleri “Saat içinde daha iyi gelin, yoksa Hafta onu oraya koyacağım ve on dakika içinde gidecek” gibi seslendirdi. İstiyorlar, tamam.

Sonbahar için casus çantalar her zamanki türünüz değildir, bu kreasyonlar benzersiz ve farklıdır. İlk olarak, Fendi Velvet Squirrel Casus Torbası 3.318 dolara. Sumptous kadife çantası, köpüklü rhinestones ile işlemelidir ve dokuma kadife çift koltukları içerir. Son birkaç yıldır sincapları kişisel olarak sevmediğim kadar, bu çanta bunu benim için yapmıyor. Dokuma veya düz deri formda normal casus çantaları tercih ederim. Ancak, birkaç gün öncesinden çevrimiçi ön siparişin SAKS sitesinden çekildiği alındığında, talep kesinlikle oradaydı.

Neredeyse 10 bin dolarlık ağır bir fiyat etiketi ile, bu lüks casus sapması kesinlikle bir süre kapmak için hazır olacak. Kabarık beyaz Danimarka Mink Fur, Silvertone Mesh Metal Çift Kulpları ve Şehirdeki En Yüksek Binanın Çatı Üstleri Üzerine İnce Saten Astar Çığlığı ile birlikte… Çantanızın dikkatinizi çalmak istiyorsanız Bunun yerine, bu gelincik çantasını Saks aracılığıyla ön sipariş etmenizi tavsiye ederim.

İşlemeli casus gerçekten çok homespin bir itirazda bulunur. Benim zevkime göre biraz fazla homespun. Okuyucularımızın hiçbirine suç yok, ancak tüm işlemeli kalıpları ve boncukları ile çanta, gerçekten yaşlı bayanlar onunla muhteşem görünecek gibi görünüyor. Ve kesinlikle Megs ve kendiniz gibi genç, şık bayanlar değil. Ama ben kimim yargılayacağım *Snicker *. Yine, amacımı vurgulayayım. Eğer bir casus için birkaç büyük harcayacak olsaydım, bu işlemeli casus için normal bir deri casus (bekleme süresi ile birlikte) üzerinde 4 kişilik G’ler olur.

leave a Comment