Bags

CC 61: The young event manager who stays true to His personal style

Posted On
Posted By wvkeu

lots of of us grow up with an innate love for designer bags, as well as today’s confessor is no different. growing up, he attended a catholic prep institution as well as was envious as well as intrigued by the bags his classmates were carrying around school. However, it was a step to nyc for college that allowed our confessor to experiment with his personal style for the very first time. After working difficult as a waiter through the early college days, a instructor bag ended up being his very first bag acquisition. Eventually, he saved up to snag his very first premium designer bag: a Dolce & Gabbana tote, which still holds sentimental value to this day. though he admits to lusting after bags on social media, he stays true to his personal style as well as credits purchases to his influence alone. like lots of of us, this confessor grows a lot more accountable with his finances as he gets older. checked out the full confessional below as well as be sure to submit your own!

Share Your own Confessional!

Temeller

Age: 31
Gender Identity: Male
Location: new York
Occupation: business event Management
Industry: Hospitality
Salary: $70,000
Household Income: $200,000

Çantalar

Are you a PurseForum member? Numara

How lots of bags do you own? 14

What bags are in your collection?

Chanel kid bag: Large, black, smooth calfskin, silver HW
Loewe puzzle bag: Large, black
Balenciaga Agneau traditional part Time: Medium, red, gunmetal HW
Givenchy Pepe Pandora: Large, beige, gold HW
Louis Vuitton speedy 35: Damier Ebene
Louis Vuitton Neverfull GM: traditional monogram
Louis Vuitton Keepall 50: traditional monogram
D&G Dolce as well as Gabbana Multi Pocket Tote: Grey nylon with black leather trim
Plus 6 or 7 instructor bags, mainly the Bleecker model

How much is your collection worth? $20,000

What is your most costly bag? big Chanel kid Bag

What are the most crucial brands or pieces in your collection? D&G tote, it was the very first “premium designer” bag I purchased new, as well as my Chanel Boy, as it was a 30th birthday gift

What age did you get your very first designer bag, as well as what was it?

I attended a Catholic prep institution for my high institution years, as well as most of the girls there carried instructor as well as Dooney as well as Bourke bags. I was always fascinated by the bags, however as a male was terrified to dive into the handbag world. I didn’t want to be made fun of, as well as I was sure that carrying a designer bag would indicate no turning back from being called “the gay kid”-something I was struggling with in my teen years. I attended NYU, so a step to new York City at 18 allowed me to be a lot more expressive of who I truly was. I was waiting tables, so I started buying into the instructor brand. My very first bag purchase ever was a yellow canvas instructor tote from the recently opened Men’s store on Bleecker street. It was around $350, which seemed like an absurd amount of money to 19 year old me. I keep in mind the rush of leaving the store with the buying bag in my hand, excited to get house as well as put my new bag to use. In the years to come I was an avid instructor shopper, as well as acquired around 20 instructor bags total. Some were purchased in the boutiques, while other purchases were made online through the instructor outlet. At age 21 I was able to save sufficient money to go to Bloomingdale’s in Soho to purchase my D&G Dolce as well as Gabbana tote. It was just below $900. That bag became the king that reigned over my instructor collection. I have considering that parted with most of my instructor bags, save a few favorites, however I still have my D&G bag.

Is there a certain bag you are looking to purchase next? LV Pochette Metis in empreiente leather, color scarlet. I have debated purchasing a Pochette Metis for about 5 years now, however I couldn’t choose on monogram, reverse monogram, or a leather option. I have been solid on my option of the bright red color offered in the logo leather for about a year now, so I believe my mind is made up. I understand this bag may be old news, however I love the functionality as well as look of it. I understand that it might seamlessly transition into my wardrobe, as well as that I might style it to keep it looking fresh as well as relevant.

Any specific bag that holds a special sentimental value? My Chanel kid Bag. As my 30th birthday approached, my hubby kept asking me what I wanted as a gift. I kept telling him that I wanted a Crosby record player as well as a great dinner, since that’s truly what I wanted him to provide me. I had decided around my 28th birthday that I would introduce a Chanel to my collection for the huge 3-0, however it was crucial to me that it was something I bought myself. The day that I turned 30, I had a wonderful new record player in my living space as well as a new kid on my closet shelf.

Do you feel like your bagS Modifikasyonu İnsanların sizi algılaması mı yoksa tam olarak nasıl davranıldığınızı mı?

Yıllar boyunca, insanlar çok pahalı bir çanta taşıyan bir erkeğin görüşünü alırken ortaya çıkan “duraklamaya” aşina oldum. Çoğu zaman bu duraklama, bir gülümseme ile noktalanır ve genel tarzım için bir takdir ve bazen ne yazık ki, duraklama spektrumun toplam karşıt ucunda sona erer. Elbette, insanların benden tamamen tiksintiği birkaç etkileşim oldu. Bazı insanlar çantalı bir adamı aşamaz, özellikle de “adam çantası” olarak sınıflandırılmayan bir şey taşırken. Tasarımcı butiklerinde bir çanta görmemizi istediğim zamanlar oldu ve müşteri danışmanı satın aldığım kadını sordu ve onlara her zaman kendim için satın aldığımı söylemekten memnuniyet duyuyorum. . Genç yıllarımı kendim için giyinmedim, bu yüzden şimdi tam olarak istediğim şeyi giymekten utanıyorum. Karşılaştığım biri kıyafetimi benden çok daha fazla düşünmeye götürdüğünde, büyük ya da kötü olsun, sadece birine inandım – nesnel başarılı.

Alışveriş

Ne sıklıkla yeni çantalar alıyorsunuz? Fonlar yerinde olduğunda, çanta daha sonra şehvetli ve anın doğru hissettiği anlıyorum. Bunun büyük olasılıkla bu soruya en kötü tepki olduğunu anlıyorum, ancak buradayız.

En çok hangi mağazalarda düzenli? LV, YSL ve NYC’deki Jeffrey benim en çok ziyaret edilen mağazalar. Chanel butiklerinde her zaman çok garip (ve çoğu zaman rahatsız edici) deneyimlerim var gibi görünüyor, bu yüzden sadece aradığımı tam olarak anlarsam içeri girme eğilimindeyim. Bir gece yarısı kaydırıcısı olmaktan suçluyum, burada kendimi çok rutin bir temelde ssense gibi yatakta gezdirirken keşfettim.

Hiç ikinci el çantalar aldın mı? Nerede kullanılıyorsun? FashionPhile’dan bir dizi alım yaptım ve her seferinde deneyimimden çok daha fazla şey yaptım. Impulse, yaklaşık bir yıl önce onlardan onlardan satın aldım ve şimdiye kadar yaptığım en iyi satın alımlardan biri oldu.

Yeni alımlar için ödeme yapmak için eski çantalar mı sunuyorsunuz? Çok fazla iş gibi göründüğü için hiç bir çanta satmadım. Bu zihniyetin üstesinden gelmem gerektiğini anlıyorum, ancak yapamam.

Hiç daha fazla çanta satın almak için toplumsal baskı hissettiniz mi? Ne zaman inanılmaz bir çanta ile gerçekten harika bir kıyafet giymiş bir kişinin Instagram hesabına rastladığımda, her zaman hayran kalmayı bırakıyorum. Kendimi “Bu çanta yaşam tarzıma uyur mu?” Endişesini sormak için eğittim. Sosyal medyada olduğu gibi gördüğüm çantaların% 95’ine hayran kalmaya alışkındım, ancak nadiren daha fazla kontrol ettim.

Çanta satın alım yatırımlarınızı düşünüyor musunuz? Hayır, hiç bir çanta satmadığım için. Belki de estetiğimin ilerlemesine yatırımlardır? Tanrım – Bu son ifade… ugh.

Satın alma kararlarınızı kim etkiler? sadece ben.

Satış Önlisans İlişkileri alışverişiniz için etkili mi? SA ilişkilerine gerçekten odaklanmıyorum. Ben aşırı bir araştırmacıyım, bu yüzden bir satın alma işlemi yapmaya hazır olduğumda, bu butikten oldukça hızlı bir şekilde çıkıyorum. Bana birkaç kez yardımcı olan bir LV SA var. Komik hikaye-onunla hiç tanışmadım. Bir monogram masa gündeminin yanı sıra web sitesinde “kullanılabilirlik çağrısı” nın peşindeydim. Ben de beni Atlanta’daki bir mağazaya bağladıkları gibi aradım. Envanterinin bir kısmını sorması için ona 2 veya 3 kez mesaj attım ve her zaman çok yardımcı oldu. Bu etkileşimin ötesinde, sadık değilim.

Neden yeni bir şey almanın ötesinde alışveriş yapmaktan zevk alıyorsunuz? Günlerim var. Çoğu zaman yapmak istediğim tek şey alışveriş yapmak, diğer zamanlarda bir mağazaya girmeden aylar.

Görünüşünüz, etnik kökeniniz veya cinsiyetiniz nedeniyle bir mağazada veya butikte daha düşük bir hizmet aldığınızı hiç hissettiniz mi? Stigmayı sürdürmekten nefret ettiğim kadar, bana diğerlerinden çok daha iyi deneyimler sağlayan bazı markalar olduğuna inanıyorum. Çoğunlukla, el çantası bölümünü kendim için satın aldığım engelin üstesinden geldiğimizde, genellikle düzgün bir yelkendir. Daha önce de bahsettiğim gibi, yakınımda müşteri hizmetleri tarafında sonbahar kısa gibi görünen belirli bir Chanel butiği var. Birkaç kez çok seviyeli butikte hiç karşılaşmadan yürüdüm. Bu sinir bozucu olsa da, görünüşüme veya cinsiyetime puan veremem.

Para

Çantalarınız için kim ödüyor? Ben mi.

Çanta alımlarınız için bir bütçe planı bir kenara mı koyuyorsunuz? Tutarlı bir şekilde değil, ancak bir parça varsa, çanta alımını karşılamak için kazanç dağılımımda anlık ayarlamalar yapacağım.

Tabu konuları

Bir tasarımcı öğesi için ödeme yapamadığınız için hiç sahte satın aldınız mı? NYC’de yaşayan ilk haftam, okul için giymek amacıyla Gucci Messenger çantasını nakavt ettim. Kendimi bir parçanın bu “sersemleticisi” ile dolaşırken düşündüm. Gerçek şu ki, çanta temel değildiD şimdiye kadar üretilen gerçek bir çantadan ayrıldı, bu yüzden yurduma geri döndüğümde bitmiştim. Ne zaman yiyecekleri eve getirmek için kullandım ve piyasadan yaşadığım yere yürüyüşe çıktı. Bir daha asla sahte bir çanta almamaya söz verdim.

Önemli olanlardan satın alımları hiç gizlediniz mi? Onları saklamıyorum, ancak onları da fark etmiyor. Onları kendim finanse ediyorum, bu yüzden izin istemek zorunda değilim. Oldukça teknoloji meraklısı bir adam, bu yüzden gzmosların yanı sıra gzmos’a büyük harcıyor. Sanırım bunlar onun lüks alımları mı?

Bir çanta için ödemek için yaptığınız en çılgın şey nedir? Hatırlayabileceğim hiçbir şey …

Satın alma işleminizin hiç bir sorun olduğuna inanıyor musunuz? Hiç bir satın alma bağımlılığı ile mücadele ediyormuş gibi hissettiniz mi? Bunun bir bağımlılık inanmıyorum. Genel olarak çok fazla maliyet olduğum gibi, kazançlarımı gerçekten tasarruflara koymadığım bir zaman vardı, ancak yaşlandığımda çok daha iyi alışkanlıklar inşa ediyorum.

Kalanı

Başka pahalı hobi veya tutku var mı? Seyahat, evimin her zaman zevk aldığı bir şeydir. Avrupa’da yaşayan bir kardeşim var, bu yüzden onunla tatmin etmek için yılda 1 veya 2 gezi almaya çalışıyorum. Seyahat maliyetlerini tam olarak nasıl azaltacağına (bagajı kontrol etmemek, Groupon aracılığıyla anlaşma satın almak, ucuz yemekleri araştırmak vb.) Oldukça anlayışlı oldum. Aynı şekilde iç tasarımla çok ilgileniyorum, ancak kendimi evim için tam olarak nasıl bilinçli ve bilge alımlar yapacağım konusunda eğitiyorum.

Eklemek istediğiniz başka bir şey var mı? Güven, belirli bir çanta, ayakkabı veya kıyafet giyen bir şey değildir. Güven, istediğinizi giydiğinizde, biri ondan nefret eder ve yine de giymeye devam edersiniz. Birinin göründüğümle ilgili bir şey ifade edeceği zamanlar ve o zamandan beri fakir hissettiğim zamanlar var. Bu benim insan olduğum anlamına geliyor. Ancak onlar da öyle, bu yüzden kendimi açığa çıkarmaya devam edebileceğim eşit bir oyun alanında olduğumuzu göstermiyor mu? Moda hepimizin içine girdiğimiz şeydir, ancak kıyafetin aksesuar olarak hareket eden parçasına stil denir. Herkes dünyaya sunduğumu takdir etmeyecek ya da sevmeyecek, ancak estetiğimi ve tam olarak onu geliştirmek için ne kadar ilerlediğimi bilmeme göre, evet, çantada.

Related Post

leave a Comment