Bags

Mor El Çantası Zorluğu

Posted On
Posted By wvkeu

Yerli ve Parasal İstismarın yanı sıra parasal istismarın yanı sıra parasal istismarın yanı sıra, Allstate Vakfı’nın sorunla ilgili uzun süredir savunuculuk geçmişi hayatta kalanlara yardım etmenin yanı sıra artan anlayışa yönelik çift tekniğini bilgilendirdi. Mor el çantası büyükelçisi Kerry Washington ve Purseonal Voices Network, sözcüğü ulusal düzeyde yaymak için çalışıyor, ancak hayatta kalanların günlük çalışmalarının çoğu ülke çapında bölgesel kuruluşlar tarafından yapıldı.

2015 Pangseonal Voices Network’ün bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz ve bugün size topluluğunuzdaki hayatta kalanlara yardımcı olmak için harika bir yöntemden bahsetmekten çok mutluyuz. Mor el çantası zorluğu şu anda devam ediyor, ayrıca 27 Ekim’de, ABD genelinde, acil yardım sağlayan 160’dan fazla bölgesel kâr amacı gütmeyen kuruluştan birine bağışta bulunabilirsiniz. yanı sıra hayatlarını yeniden başlatın.

Zorluğun tam olarak nasıl çalıştığı: Bölgesel kuruluşlar, topladıkları tüm parayı ve en çok yükselen kuruluşların Allstate Vakfı’ndan 100.000 $ ‘a kadar ekstra bir bağış kazanabilirler. Bu para daha sonra kuruluşların topluluklarında işe geri dönüyor ve katkıda bulunmak, yakınınızdaki kadınların yaşamlarını olumlu yönde etkilemek için harika bir yöntem. Ayrıca, bağışladığınız her 10 dolar için, Dee Ocleppo ve Kerry Washington tarafından yaratılan 2015 Mor cüzdanlardan birini kazanmak için de gireceksiniz.

Bölgenizdeki bir organizasyona bağış yapmak veya katılımcı kuruluşlar arasında eşit olarak yayılmak için bağışınızı taahhüt etmek için Allstate Foundation Purple El Çantası Zorluğu Web sitesine gidebilirsiniz.

Aynı şekilde, her gün çantanızdaki istismar kurtulanlarına desteğinizi göstermek için bir çanta çekiciliğine ek olarak, SAKS aracılığıyla Saks aracılığıyla Sakss Of Saks aracılığıyla Sınırlı Sürüm 2015 Mor Çanta satın alabilirsiniz.

Related Post

leave a Comment