Bags

GÜNCELLEME: Chanel, 5 yaşından büyük

Posted On
Posted By wvkeu

GÜNCELLEME 10.28.15: Chanel, politika değişikliğini açıklığa kavuşturmak için kısa makalenin sonuna eklediğimiz bir şirket sözcüsünden bir ifadeyle ulaştı. .

Geçen yıl, PurseForum’un etrafında dönen birkaç büyük Chanel söylentimiz vardı ve en önemlisi bir fiyat artışı (ki) ve Chanel Grand Alışveriş Tote’nin olası durdurulması (yakında daha fazlası) idi. Şimdi Chanel hayranlarının TPF Up In Arms’da bulunan değişiklik, markanın yeni yenileme politikası.

Bir söylenti olarak başladı, ancak bunu onaylayabildik: 1 Ekim 2015 itibariyle Chanel artık beş yaşından büyük çantaları yenilemeyecek veya yeniden canlandırmayacak ve marka herhangi bir çantayı yenilemeyecek veya geliştirmeyecek. satın alma. TPF’deki bir poster, bu haberi Eylül ayında öne çıkardı ve doğrudan Chanel’den duyan bir arkadaştan duyduğunu söyledi. Çünkü o zaman, Chanel çantalarının müşterileri ve sahipleri politikadaki bu değişiklik konusunda son derece üzüldü ve iş parçacığı şimdi 24 sayfaya ve yaklaşık 360 yoruma ulaştı.

İlk başta posterler inanılmaz şüpheliydi; Ürünlerinin arkasında durma ve müşterilerine bakma geçmişi olan bir markanın böyle bir adım atacağı mantıksız görünüyordu. Sonuçta, çantalar genellikle satın alındıktan sonraki ilk beş yıl yerine yaşlandıkça onarım işine ve yenilemeye ihtiyaç duyarlar. Ancak ilk TPfer bunu tartıştıktan kısa bir süre sonra, müşteriler daha fazla bilgi edinmek için kendi mağazalarını ve onarım departmanlarını aramaya başladı.

Başka bir poster doğrudan New York City 57. Sokak konumundaki Chanel Onarım Departmanıyla konuştuğunu söyledi. Bu postere yeni kılavuzun, onarım departmanının artık beş yaşından büyük bir çantayı yeniden boyamaya, temizlemeyeceği, yenilemeyeceği veya koşullandırmayacağı söylendi. Bununla birlikte, çantanın yaşına bakılmaksızın el çantalarında normal aşınma ve yıpranma nedeniyle başka onarım çalışmaları yapmaya devam edecekler.

Beş yıllık kılavuz, özellikle çok sayıda tüketici de vintage Chanel çantalarını topladığında hala katı görünüyor. Her şeyin üstünde, bu, yeniden satış piyasasında önceden sahip oldukları çantalarını satın alan insanların çoğunun çantalarını yenileme veya onarım işleri için alamayacağını garanti eder .

GÜNCELLEME: Yalnızca yenileme veya yenileme için Chanel, bir çantanın bir Chanel butikinden veya yetkili Chanel çok markalı perakendeciden satın alındığı şekilde doğrulanmasını gerektirir. Diğer onarımlar için satın alma yeri kanıtı gerekli değildir.

Markalar mallarının fiyatlarını artırmaya devam ettikçe, ödemeye hazır olan müşteriler, kalite ve hizmet de dahil olmak üzere paraları için çok daha fazlasını bekleyeceklerdir. Çok sayıda TPFER, Chanel gibi bir markanın çantalarının zamansızlığı nedeniyle bu tür bir politikayı benimseyeceğinden özellikle rahatsız edicidir; Sadece bir ya da iki mevsim değil, onarım çalışmaları ve çok daha şaşırtıcı yenilgi için beş yıllık zaman dilimini yapan, uzun yıllar için kullanılması ve memnun olması ima ediliyor.

Ve tüm felaketin son bir darbesi, onarım iş departmanının, markanın bir dış yenileme tarafından ele alındıysanız çantanıza yeniden canlandırma veya yenileme için tedavi etmeyeceğini soran farklı bir poster anlatmasıdır. Bu tamamen şok edici değil – markalar ürünleri üzerinde çalışmayı ve daha önce onlarla kimin uğraştığını bilmek ister – ancak çok sayıda Chanel sahibi için çok daha fazla hayal kırıklığıdır.

GÜNCELLEME: Yine, bu sadece tamir etmek veya yenilemek içindir, çünkü çanta daha önce bilinmeyen ürünler veya tedavilerle tedavi edilmişse, çantaya zarar verebilecek nihai sonucu garanti edemeyiz.

Tüm bunları kontrol etmek için Chanel’i aradım ve politikadaki değişikliği doğruladılar. Makbuzunuzu bulmaktan endişe ediyorsanız, Chanel sizi sistemlerinde arayabilir ve orijinal mülkiyeti kanıtlamakla ilgili olduğunda bazı korkuları ortadan kaldırması gereken satın alma işleminizi bulabilir. Açıkladığım kişi Chanel, bir çantaya doğru bakabilmek ve onu orijinal durumuna geri getirebilmekten gurur duyuyor ve Chanel, 5 yıldan daha eski ve çok fazla bir çantaya ek hasara neden olmak istemeyecek Yenileme sürecinde daha fazla yaş ve aşınma. Chanel yeni politikası hakkında çok sayıda çağrı yapmalı; Herhangi bir sorunuz varsa her temsilci cevaplamaya hazır görünüyor.

Genel olarak, bu Chanel koleksiyoncuları ve sevenler için, özellikle önceki politikayı bilen ve sık sık kullananlar için büyük bir hayal kırıklığıdır. Lüks pazarı değişmeye devam ediyor ve bu yönü seçen markalardan en çok arananlardan biri ile pazarı etkileyip etkilemediğini ve nasıl etkilediğini görmek ilginç olacak.

GÜNCELLEME: Bir Chanel sözcüsünden aşağıda tam olarak okuyabileceğiniz yeni politika hakkında bir açıklama aldık.

Chanel Sözcüsü’nün resmi açıklaması
Chanel hala 5 yaşın üzerindeki çantaları tamir ediyor.

Onarımlar hala OU tarafından gerçekleştiriliyorÇanta yaşından bağımsız olarak satış sonrası moda.

Politikamızdaki değişiklik yalnızca iki ücretli hizmette.

REFINICHING: Bir çantanın veya küçük deri iyi bir pigmentin dışına yeniden uygulama işlemi.

Yenileme: Tamir, donanım değişiklikleri, dikiş ve/veya boru hizmeti gibi eksiksiz bir revizyon hizmeti.

Bu 2 hizmete hala aşağıdaki güncellenmiş ilke sunulmaktadır:

Yetkili bir Chanel satıcısı konumundan, bir Chanel butik veya yetkili çok markalı perakendeciden satın alındığında doğrulanmalıdır

Beş yaşında veya satın alma tarihinden itibaren düşük olmalı

Tüm markalar gibi, hizmet sağlığımız da müşterilerimizin beklentileri ve ihtiyaçları ile tutarlı kalmak için gelişmektedir, çünkü bu hizmet nadiren müşterilerimiz tarafından kullanılır.

Bu politika, şu anda verilen herhangi bir değişiklik yapılmayan diğer onarım hizmetlerini etkilemez.

Related Post

leave a Comment