Bags

2015 Ulusal Çanta Günü’nü bizimle kutlayın!

Posted On
Posted By wvkeu

Bu 10 Ekim Cumartesi, üç yıldan biraz daha uzun bir süre önce kurduğumuz ve Chase’in etkinlik takvimi tarafından kabul edilen bir tatil olan 3. Yıllık Ulusal Çanta Günü. Bu doğru, tatil günümüzü son iki yıldır sizinle çantalarımızı kutlamak için çok eğlendik.

Bu yıl sizinle tekrar kutlamayı öne sürüyoruz! Cüzdanlar, günlük temellerimi getirmek için kullandığım bir çuvaldan çok daha fazlası oldu; Cüzdanlar hayatımı ve diğerlerinin hayatını değiştirdi. Paylaşılan bir çanta gibi, sayısız insan, son on yılda gerçek bir yaşam arkadaşlıkları yapmak için çantalı forma üzerinde bir araya geldi.

Amacımız #NationalHandbagday Instagram’da ve bu yıl Twitter’da trend yapmak ve yardımınızı zorunlu kılmak! Cumartesi günü, tercih ettiğiniz çantaların resimlerini yayınladığınızdan ve #NationalHandbagday hashtag kullandığınızdan emin olun. Daha sonra PangeBlog’un yanı sıra Instagram, Twitter ve Facebook hesaplarımızın yanı sıra tercih ettiğimiz birkaç resim paylaşacağız. Bu hafta sizin için gerçekten eğlenceli bir editoryal parçalar var, bu yüzden günlük olarak tekrar incelediğinizden emin olun!

Henüz yapmadıysanız, Instagram’daki PangeBlog’a uyduğunuzdan emin olun. Yarın #NationalHandbagday’ın yanı sıra çantalar hakkında konuşmak için #Pursechat’i Twitter’da tutacağız. Büyük tatil için tam zamanında, bu hafta ilerleyen saatlerde sizin için yeni ve parlak bir çanta site stilimiz var!

Mutlu Ulusal Çanta Haftası Herkes (ve evet, bir gün yeterli olmadığı için bütün hafta kutluyoruz)!

Related Post

leave a Comment