Bags

Moda Haftası dileğim, takvimdeki tarihe ve e -posta gelen kutumun durumuna kadar yargılanan bir Reed Krakoff Atlantique

Posted On
Posted By wvkeu

için New York Moda Haftası üzerimizde. Endüstrideki herkes gibi, bu da gardırobuma baktığım ve nasıl olduğunuz hakkında acımasızca sızlandığım zaman, giyecek hiçbir şeyim yok. Sartorial seçenekleri eksikliğim nesnel olarak doğru olmasa da, biraz bile değil, bir haftalık endüstri olaylarının bir haftasının namlusuna baktığınızda böyle hissediyor.

Buraya odaklandığımız endüstrinin bir parçası göz önüne alındığında, iyi aksesuarlara sahip olmak, bir topluluk planlarken, özellikle modaya uygun bir fırsat için her zaman listemde ilk önceliktir. Çanta koleksiyonumdan gardırobumun diğer herhangi bir bölümünden çok daha memnunum, ancak bu, Şubat ayında Lincoln Center’da piyasaya sürülmesi için yeni bir çantayı, özellikle bir Reed Krakoff Atlantique’i sevmeyeceğimi göstermiyor.

Atlantique, Celine Bagaj Tote’in popülaritesinin ardından ortaya çıkan bir dizi geniş çaplı kuzey-güney kaptan biridir ve şimdiye kadar grubun favorisi olabilir. Bu çanta şeklinin yaşam tarzım için işe yaramadığını bilsem de (son zamanlarda kendi Celine ile yollarını ayırdım çünkü çok fazla kullanmadım, söylemek üzereyim), yardım edemem ama çizilebilirim ona. Bir taşıma veya çapraz gövde kayışına ihtiyacım var, ama gerçekten istediğim şey, bunun gibi kol bakımlı bir tote içinde zevk alabilmek.

Eğer yolum olsaydı, ilk tercihim Kobalt Mavi Python versiyonu – o renk olurdu. Daha büyük bütçeleri ve renk üzerine daha dar manzaraları olanlar için her zaman süper efendi timsahla kaplanmış sürüm vardır. İşlerin makul kalmasını istiyorsanız, All-Leather seçeneği 2 bin doların altında geliyor. Gerçekten, herkes için bir atlandi var. benim dışımda.

Reed Krakoff Python Atlantique Tote, Reed Krakoff tarafından 5900 $

Reed Krakoff Timsah Kesilmiş Atlantique Tote, Reed Krakoff aracılığıyla 7150 $

Reed Krakoff Deri Atlantique Tote, Reed Krakoff tarafından 1490 $

Related Post

leave a Comment