Bags

Chanel Vintage Le Tren Çantası

Posted On
Posted By wvkeu

Son zamanlarda vintage bir anım var. Geçen hafta sonu, Cuma öğleden sonra 3 saatini eBay’de vintage art deco kostüm moda takılarını bulmaya çalıştım. Gerçekten 70’lerin yapay kürk ceketi istiyorum. Louis Vuitton için Stephen Sprouse koleksiyonu beni uzun zaman önce kazandı. O zamanlar da bu sabah, kesinlikle büyüleyici Chanel Vintage Le tren çantasını keşfetmek için yeterli şanslıydım.

Gerçekten yepyeni olduklarında yıpranmış ve eski görünmek için tedavi edilen çok sayıda çanta olduğunda, gerçekten bir moda geçmişi olan muhteşem bir çantaya bakmak ferahlatıcıdır. Bu kaplanmış Canvas taşıyan tren resmi, o kadar çekici ve kesinlikle Parisli ki, sadece markanın yaratıcılığının değil, aynı zamanda kültürel öneminin müthiş bir ipucu olarak hizmet ediyor.

Bu çanta gibi, son zamanlarda Lagerfeld & Co.’dan gördüğüm her şeyden çok daha iyi, yanı sıra saygısız Fransız etkisinin çok daha fazlasının yöntemini bugünkü gibi çantalara keşfetmesini istiyorum. Bu parça için maliyeti ödemeye hazır olacağımı anlamıyorum (özellikle deri olmadığı düşünülürse), ancak ek param olsaydı, bu kesinlikle listemin üstünde olurdu. Shopbop ile 2420 $ için alın.

Related Post

leave a Comment