Bags

Çarşamba günü istiyorum: La Prairie, Alice + Olivia, Lanvin

Posted On
Posted By wvkeu

Çanta gibi çanta ekibinde hepimiz, aynı şekilde kendimizi sürekli olarak keşfettik. Çöp ofislerinde, orijinal mülkten kürk kaplamalara kadar çok çeşitli konuları tartışıyoruz ve bu hafta özellikle bu üç ürüne bakmayı bırakamıyorum.

Güzel cilt, mükemmel vücut sarma elbise ve havalı bir defter kendimi keşfettiğim ürünler. Son derece çökmekte olan La Prairie Advanced Marine Biology’den Fildişi Alice + Olivia Victoria Peplum elbisesine kadar ilginç bir Lanvin not defterine, bunlar bu Çarşamba istediğim üç şey.

1. La Prairie Advanced Marine Biyoloji Seti | Neiman Marcus üzerinden 135 $
Yeni Satış Direktörümüz ve pazarlama Hilary, bu markaya olan takıntısı ve Marine Biyoloji Koleksiyonu hakkında konuşmayı bırakamaz. Köpük köpüğü temizleyicinin cildinizde kaşmir gibi hissettiğini ve bu çizgiyi kullanmanın cildinin kış mavileri devraldığı gibi görünmesini engellediğini belirtiyor.

2. Alice + Olivia Victoria Peplum Elbise | Shopbop üzerinden 264 $
Harika bir peplum seviyorum ve koleksiyonlarında peplum kullanan daha fazla tasarımcıyı görmek beni çok heyecanlandırıyor, Alice + Olivia’nın bankayı kırmadan tamamen trend olmak için bir yöntemi olduğunu belirtmiyorum. Siyahı tercih etmek yerine, Fildişi’nin stil yönlerini çok daha fazla sergileyeceğine inanıyorum.

3. Lanvin Baskılı Defter | Net-a-Porter üzerinden 55 $
Her zaman çantamda moda haftası etrafına bir Hermes defteri getirdim. Elbette, Hermes ilahi, ancak basit bir not defterinin önemli notları not alması için biraz cesur bir şey kavramını seviyorum. Lanvin Notebook, Alber Elbaz’ın basit bir kağıt yastığını gerçekten tatlandıran eğlenceli çizimlere sahiptir.

Related Post

leave a Comment